dimecres, 27 de març del 2019

Un milió de likes

L'obra de teatre que vam anar a veure va ser Un milió de likes. Aquesta obra de teatre tractava de dues noies, la Susanna i la Clàudia, la Susanna era molt moderna, tenia xarxes socials  i la Clàudia era tot el contrari: ella era no tan moderna i no l'importava els likes que tenia i l'importava més els seus amics o els seus familiars. La Susanna descobreix un concurs d'influencers i la Clàudia un on havien de cantar però no era a la tele, era al seu barri i en canvi el de la Susanna era per la tele.
No us vull explicar el final perquè vull que  l'aneu a veure al teatre.

Per mi, alguns influencer estan molt bé perquè si no tens un bon dia alguns et fan riure i ja et trobes millor. Però hi ha alguns que maltracten als seus fans. Pot ser per la càmara no es veu però darrera de càmara si. A vegades posen unes frases o alguna imatge que et fan ganes de veure que és però és mentida, és per aconseguir seguidors, likes i visualitzacions  a qualsevol xarxa social. Però hi ha els que són bons i no s'inventen coses. Però hi ha vegades que fan aquestes coses per diners encara que no li pagín molt. Pot ser la majoria de persones grans no ho entenen això de ser famós o de tenir likes i pensen que són males persones i que això ho poden fer ells, doncs no, costa molt arribar a tenir 1 milió de seguidors perquè ho has treballat molt.

El meu influencer preferit és Los Hermanos Jaso; són coneguts per Instagram i Youtube. El germà es diu Fernando i la germana Judith. Ells van anar a Coca Cola Music Experience i també a Coca cola Fan Edicion. També han fet reptes de BabyBel i ara estan fent una missió a Porta Ventura Wold. Són els meus influencers preferits perquè em fan riure i diuen coses beneites però et fan riure i sempre et treuen un somriure.

Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada